Bitcoinin hintojen lasku edelleen mahdollista, vaikka harmaasävyt ovat tärkeitä, toteaa JPM-analyytikko

Kiinnostus harmaasävyiseen Bitcoin Trustiin tulevina viikkoina on avain sen määrittämiseksi, pitävätkö instituutiot todellakin BTC: tä, JPM-analyytikot sanoivat.

Vaikka Bitcoin on toipunut voimakkaista hintatappioistaan ​​kiitospäivän verilöylyn aikana, JPMorgan Chase & Co: n analyytikot uskovat, että laskua voi edelleen tapahtua.

Strategit huomauttivat, että Harmaasävyillä on Bitcoin Trustinsa kautta merkittävä rooli BTC: n tulevassa hintakehityksessä.

Onko Bitcoin etenemässä etelään?

Ensisijainen kryptovaluutta saavutti viime viikolla uuden vuositason korkeimman tason, 19 500 dollaria; näin ollen se jäi alle 3% pois vuoden 2017 kaikkien aikojen korkeimmasta 20000 dollaria. Kun yhteisö alkoi spekuloida, kuinka kauan kestää tämän tason ylittäminen, suuntaus kääntyi pahoin.

Bitcoin suuntasi etelään ja menetti yli 3000 dollarin arvon tunnissa. Kryptovaluutta on kuitenkin palauttanut suurimman osan tappioistaan ​​ja käynyt kauppaa 18 000 dollarin pohjoispuolella.

Nikolaos Panigirtzogloun johtamassa JPM-analyysissä sanottiin äskettäin, että kiitospäivän hintojen lasku oli puhdistanut „edellisen vaahdon kauppiaiden asemoinnissa“. Strategit kuitenkin vihjasivat, että Bitcoin voisi silti laskea.

„Momentum-kauppiailla, kuten hyödykekauppaneuvojilla ja muilla määrällisillä rahastoilla, oli todennäköisesti suuri rooli liukumäessä purkamalla pitkät Bitcoin-futuuriasemat. Momentum-kauppiailla on tilaa levittää edelleen ”Bitcoin-laskua”, totesivat Bloombergin mainitsemat analyytikot.

„Momenttikauppiaiden“ avaamisen lisäksi strategit keskustelivat myös useista muista syistä hintakehityksen taustalla. Niihin sisältyivät huhut Trumpin hallinnon ehdottamista uusista säännöistä ja voiton saamisesta.

Harmaasävy on avain

JPM-strategit korostivat myös harmaasävyn ja sen harmaasävyisen Bitcoin Trustin merkittävää roolia markkinoilla. Kryptovaluuttapäällikkö on institutionaalisten sijoittajien suosituin yritys, joka saa altistumisen Bitcoinille (ja muulle digitaaliselle omaisuudelle) huolehtimatta varojen varastoinnista.

Tästä on ollut esimerkki vuoteen 2020 mennessä, koska Harmaasävy on raportoinut edestakaisin ennätykselliset neljännesvuosittaiset tulokset. Hallinnoitavat varat (AUM) ovat räjähtäneet viimeisten 12 kuukauden aikana yli 10 miljardiin dollariin. Hieman odotettavissa on, että harmaasävyisellä Bitcoin Trustilla on merkittävin osuus.

Analyytikot väittivät, että jos kiinnostus GBTC: tä kohtaan vähenee, se voi vahingoittaa kertomusta siitä, että Bitcoinista on tullut suosikki institutionaalisten sijoittajien keskuudessa:

„Harmaasävyisen Bitcoin Trustin epäonnistuminen saamaan lisää tuloja tulevina viikkoina epäilisi myös ajatusta siitä, että institutionaaliset sijoittajat, kuten perhetoimistot, ovat aloittaneet trendin omaksua Bitcoin digitaalisena kullana, joka korvaa perinteisen kullan pitkäaikaisena sijoituksena . ”